Temp – Explore

Temp

  •  Ontvang de Reiki 1 inwijding
  •  Leer jezelf behandelen
  •  Leer anderen behandelen
  •  Je energiekanalen worden geopend
  •  Ontvang het Reiki 1 certificaat

Zo 1 nov 2015

VOL

Za 12 dec 2015

VOL

Za 31 jan 2016

nog 5 plaatsen

Reiki is meer dan je denkt.

Van de buitenkant kan je Reiki omschrijven als een vorm van genezing via handoplegging. Je leert jezelf en anderen behandelen en een behandeling zorgt voor ontspanning en ondersteunt het lichaam in zijn zelf genezingsproces. Maar dit is maar één aspect van wat Reiki is, slechts één dimensie. Reiki is ook, en misschien is dit veel belangrijker, de ontwikkeling die je mee maakt zodra je ermee gaat werken. De ontspannen maar alerte positie die je inneemt tijdens het geven van Reiki gekoppeld aan het feit dat de levensenergie sterk door je heen stroomt zorgt ervoor dat je aandacht wordt bevrijd. Hierdoor begint je vermogen om op een subtiele manier waar te nemen te ontwikkelen. Je capaciteit om je intuïtie te horen, voelen en vertrouwen neemt toe. 

Justin Peach
Reiki-Cursus.nl

Ontmoet de Reiki Master

Justin Peach werkt sinds 1998 als Reiki Master in België en Nederland en heeft meer dan 500 mensen getraind tot het niveau van Reiki Master. Hij coacht andere Reiki Masters bij hun praktijk en cursussen. Justin is meditatieleraar en is tevens ook facilitator van The Work van Byron Katie.

A must als je je met heling bezig houdt! De manier waarop Justin je dit bij brengt past in de huidige tijd en het verbreedt je horizon! Zijn flexibele, persoonsgerichte en bewuste manier sluit in ieder geval erg goed aan.

Dharwin Jajairam

Justin geeft deze cursus op een heldere manier. Ook is hij duidelijk en eerlijk in wat het je kan brengen en waar het je kan brengen.

Jacqueline Vonk

Alles waar je naar opzoek bent zit in jezelf Justin helpt je om dat te herinneren in de breedste zin en op een duidelijke manier. Gotta love him!

Chantal Wong Chung

Ik heb de cursus Reiki I bij Justin gedaan. Een intensieve en hele verhelderende ervaring voor mij geweest. Ik ga ook zeer zeker verder met Reiki II.

Jeltje Sjoerds

Wat gebeurd er tijdens een Reiki inwijding?

In het Engels wordt inwijding vaak een attunement genoemd. Deze benoeming is een handige manier om er over na te denken. Op het zelfde wijze dat een trillende gitaar snaar een ander snaar laat mee trillen heeft de Reiki Master tijdens een inwijding een vergelijkbaar effect op een cursist. Om een definitie uit Wikipedia te ontlenen; `Resonantie ontstaat als een systeem wordt aangestoten met een frequentie die gelijk is aan één van de eigen frequentie. Zelfs als de aanstoting zeer gering is, zal het object sterk gaan trillen.’ Het enige nuance verschil bij een inwijding is dat een Reiki Master een cursist doet afstemmen op de Reiki frequentie.

Locatie: Centrum Karunika, Meerhuizenplein 38, Amsterdam. Tel 06 416 18147

Get your own Reiki webiste | Would you like to have your own Reiki website?

x